Secretomania Curţii sau România pusă la colţ!

199

Falsul Curţii Constituţionale a României, comis şi semnat de un încă anonim în Monitorul Oficial, greşit apreciat ca o erată la decizia luată în plen, rămâne încă o necunoscută. Patru judecători ai Curţii erau în concediu, deci nu putea fi vorba de cvorum şi nicidecum de o şedinţă anunţată din timp.

Trei dintre judecători au rupt tăcerea, cel mai virulent fiind judecătorul Ion Predescu, om cu scaun la cap ce a recunoscut presiunile politice. Având în vedere că aşa-zisa „erată” schimba total sensul celor hotărâte în plenul CCR, este limpede că la capătul firului era şi este preşedintele suspendat, Traian Băsescu. Omul căruia i se face jocul de către o încrengătură de oameni infiltraţi, timp de opt ani, ba în serviciile secrete, ba în CCR, DNA, Parchetul General, poate şi Institutul Naţional de Statistică şi chiar Ministerul de Interne. Unde dacă un chestor şi un secretar de stat au gândit cu capetele lor, s-a răţoit la ei preşedintele suspendat, şi imediat au intrat în vizorul parchetului, ca urmăriţi penal. Pârâţi la UE, la marile cancelarii europene de europarlamentarii portocalii, guvernanţii au fost obligaţi să dea înapoi şi să accepte ceea ce nici Comisia de la Veneţia nu cere. Ca să nu mai spun că s-a mers cu pâra şi la Comisia de la Veneţia. Iar Barroso ne scrie scrisori de parcă România n-ar fi membră a UE, ci încă un stat monitorizat! Colac peste pupăză, iar se amestecă în treburile interne ale unui stat suveran şi membru al UE, Marele Licurici. A sosit în Bucureşti, Philip Gordon, asistentul pentru afaceri europene şi euroasiatice al secretarului de stat al SUA, Hillary Clinton. Astăzi, la ora 13, este primit de preşedintele interimar Crin Antonescu. Continuă scrisorile CE către Guvernul României, pline de erori tehnice(a se citi ameninţări!). Ministerul de Externe are multă treabă să refacă imaginea internaţională a ţării noastre, distrusă de e-mail-urile portocaliilor. Nici USL nu stă degeaba şi cere CSM să se sesizeze în cazul interceptărilor. Cabinetul Ponta mai trebuie să şi administreze ţara, iar Florin Georgescu anunţă că s-a primit acceptul FMI pentru refacerea salariilor bugetarilor de la 1 decembrie 2012. În schimb, taxa ori TVA-ul la încasare nu mai intră în calcul decât de la 1 ianuarie 2013. Ba chiar şi calendarul la privatizări va trebui refăcut. Şi toate astea sunt rodul împrumuturilor bezmetice efectuate de premierul PreşBăsescu-Boc, iar privatizările promise tot de „avocatul neplătit”(vorba vine!) Traian Băsescu şi sluga lui Mihai Răzvan Ungureanu.
Ion Predoşanu
P.S.
E atât de încurcată situaţia în ţară, dar Elena Udrea tot scrie pe blogul ei despre „aşternuturile” lui Traian Băsescu! Iată ce-o interesează pe ea. În plus, Coana Joiţica i-a numărat defectele(nu ouăle, ca pe vremuri, lui Adrian Năstase!) preşedintelui interimar Crin Antonescu şi aberează pe tema dragă doar ei „de ce Băsescu e legitim şi Antonescu nu!”. Se prea poate să fi uitat şi că Traian Băsescu e căsătorit legitim. La mintea ei e posibil orice!(Ion Predoşanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here