Secretarul primăriei a părăsit abuziv sala de şedinţă a CL Peştişani!

792

Aurelia Mucenic, secretarul Primăriei Peştişani, a părăsit astăzi şedinţa de CL, după ce se aprobase ordinea de zi cu opt voturi pentru, trei împotrivă şi două abţineri. Azi trebuia să se pună în discuţia aleşilor şi adresele fostului şi actualului prefect legat de revenirea în CL a fostului viceprimar Fuiorea Ilie. Urmare a plecării secretarului, cu tot cu procesele verbale, ultima adresă a prefectului Gheorghe Paraschivu nu s-a mai citit, revenirea lui Fuiorea find stopată. Consilierii vor cere Prefecturii Gorj să ia măsuri cu secretarul primăriei, care cu clară intenţie a împiedicat desfăşurarea şedinţei.

10 COMENTARII

  1. Doamna in cauza este foarte sensibila la ordinele preafericitului Nicolcioiu Nicusor care nu a mai venit si in asta sedinta sa se mai maimutareasca cum a facut la obste Nu l-o mai fi lasat tatucul Pigui

  2. Pai normal ca a parasit sedinta de consiliu atata timp cand Aurica este secretara personala a lui Nicolcioiu, iar asta conduce conduce comuna si e tot timpul la butoane. Tot Nicolcioiu a promovat-o si secretara, nu este nicio surpriza ca doar toata comuna stie ca astia doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de ani buni. Nicolcioiu asta va sfarsi tragic, porcaria il asteapta.

  3. Totul a fost pus la cale de Nicolcioiu, iar Aurica il asculta intocmai pe asta. Legatura amoroasa dintre cei doi face ca secretara Aurica sa numai gandeasca nimic. Amorezatii astia nu se gandesc decat la ei, si-au batut joc de primarie, vai de capul lor sunt de rasul comunei.

  4. Secretara este Elena Udrea cu fundu cat banita . de ce a pus primaria pe Elena Udrea secretara cand ea nu are facultate si doamna Mariana Pavel care are facultate de Drept e tinuta pe tusa ? Cine are interese ascunse ? Le este frica de corectitudinea dnei Mariana Pavel ?

  5. ba ciudatilor,handicapatilor,ectc.pai voi ati vazut bai retarzilor sustinatori lui fuiorea ilie.betivani satului,astia vor vota cu cine le va da mai multa bere la votari,in iulie sau cand dracu vor fi votarile.

  6. Oare ginerele lui Nicolcioiu este mandru de „smecheriile si legaturile amoroase” ale socrului sau facute in Primaria Pestisani??? Mai este si politist…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here