Se lucrează la modernizarea DJ 675B

875

Consiliul Județean Gorj anunță că lucrările de modernizare a drumului județean 675B sunt în plină desfășurare. Drumul lung de 25,580 kilometri traversează localitățile Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești până în DJ675C. Investiția este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și de la bugetul propriu al județului Gorj.
„Până în prezent, proiectul este realizat în proporție de 35%. În această perioadă, se execută mai multe lucrări pe raza localităților Albeni, Prigoria și Alimpești”, mai transmit reprezentanții CJ Gorj. Durata de execuție este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (08 aprilie 2019), valoarea acordului contractual fiind de 33.862.938,83 lei fără T.V.A.
„În scopul continuării investițiilor aflate în curs de execuție, la acest moment, la nivelul Consiliul Județean Gorj, prin prisma instituirii stării de urgență la nivel național, au fost transmise operatorilor economici recomandările și măsurile necesare prevenirii răspândirii și reducerii impactului epidemiei COVID-19. Acestora le revine obligația de a proceda la instruirea echipelor de lucru și punerea în practică a măsurilor dispuse”, mai susțin reprezentanții Consiliului Județean Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here