Se depun cereri pentru acordarea de rechizite copiilor nevoiași!

527

Direcția Publică de Protecție Socială (DPPS) Târgu-Jiu a dat startul, la începutul acestei săptămâni, depunerii de cereri de către familiile din municipiu cu venituri reduse în vederea acordării de către municipalitate de rechizite gratuite copiilor.
,,Deoarece în acest an avem un buget mai mare ne gândim să acordăm 150 de pachete cu rechizite.
Ne vom adapta pe grupele de vârstă ale copiilor. În acest sens, rugăm părinții să se prezinte la sediul nostru în perioada 15 iulie-20 august pentru a depune o cerere, însoțită de actele doveditoare privind componența familiei, veniturile, precum și o adeverință de la unitatea de învățământ unde au copiii înscriși. După ce va fi încheiată perioada de depunere a solicitărilor, vom face o analiză și domnul primar va împărți pachetele cu rechizite chiar înainte de începerea anului școlar. Vom oferi lucruri de calitate, rechizite bune pe care elevii să le folosească cu drag în noul an școlar”, a declarat Alina Toader, directorul DPPS Târgu-Jiu.
Anul trecut, prin Direcția Publică de Protecție Socială Târgu-Jiu au fost oferite 109 pachete elevilor târgujieni care provin din familii cu venituri reduse. În acest an, bugetul pentru acțiune este de 23.000 de lei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here