Se caută directori pentru Minprest Serv Rovinari

127

La sediul Minprest Serv Rovinari s-a afişat ieri un anunţ. În acesta se prevedea că se face selecţie pentru director de unitate şi pentru director economic la Minprest. În vederea selecţiei celor doi directori, cei interesaţi trebuie să îşi depună CV-urile la Complexul Energetic Oltenia(CEO).

Începând de ieri, Minprest Serv are un nou act constitutiv ca să nu spunem un nou certificat de naştere. Documentul şi trecerea sa de la Divizia Minieră la Divizia Dezvoltare a CEO implică şi numirea unei noi conduceri, sau mai precis, a unui nou director şi a unuia economic. Cu această ocazie la sediul societăţii a fost afişat un anunţ în care se anunţa selecţia celor doi manageri, CV-urile şi interviul urmând să fie verificate şi susţinute la nivel de conducere a CEO.

Cine vrea şefia Minprest?!
Cum doar joi s-a publicat anunţul, deocamdată nu se ştie cine se va înscrie în competiţia pentru cele două funcţii. S-au vehiculat mai multe nume în ultimul timp, surse din Minprest, declarând că, în final, doritorii vor fi membri ai PNL. În ce priveşte abuzurile Elenei Vintilescu, conducerea CEO ar fi aflat recent de acestea, dar, ar fi promis că nu le va lăsa aşa.
ANAMARIA STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here