Se caută constructor pentru blocul de locuințe sociale

722

Licitație reluată la Motru pentru construirea noului bloc de locuințe sociale. Imobilul va fi ridicat pe Calea Tismanei, în apropiere de spital, cu bani din fonduri europene.
Prima licitație a fost anulată, după ce niciun constructor nu a participat la licitație. Termenul pentru depunerea ofertelor a fost 23 iulie.
Acum, Primăria Motru a scos lucrarea din nou la licitație. Investiția depășește 6 milioane de lei. În total, vor fi date în folosință 30 de noi locuințe.
„Obiectul contractului constă în realizarea unui bloc de locuințe sociale structurat pe 6 nivele: S+P+3E+M și două scări având suprafața construită de 577,15 metri pătrați. Vor fi realizate 30 de apartamente (10 apartamente cu o cameră și 20 de apartamente cu două camere). Vor fi realizate instalații de distribuție cu apă caldă și rece menajeră, instalații de încălzire, instalații de distribuție gaze. De asemenea, vor fi realizate instalații pentru telecomunicații, sistem de supraveghere video, vor fi instalate panouri solare. Clădirea este prevăzută la subsol cu adăposturi civile, câte un adăpost pentru fiecare scară”, se arată în caietul de sarcini.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 august.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here