Școala de vară internațională la UCB

228

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va organiza în perioada 04 – 08 iulie 2016, Școala de Vară Internațională „Constantin Brâncuşi”. Cuvântul de bun venit va fi adresat participanților luni, 04 iulie 2016, ora 09.30, la sediul Universității din str. Tineretului, nr. 4 – Campus Studențesc Debarcader.
Programului Școlii de Vară cuprinde cursuri teoretice privind integrarea în UE, recunoașterea diplomelor, aspecte privind dezvoltarea durabilă etc., dar și evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, totodată, dezvoltarea mentalității multiculturale.
La aceste activități, vor participa 20 de elevi din clasele terminale și cadre didactice din Republica Moldova și Serbia, dar și studenți și cadre didactice din cadrul UCB Târgu-Jiu.
Școala de Vară Internațională „Constantin Brâncuşi” se desfășoară ca activitate în cadrul proiectului „Creșterea gradului de internaționalizare prin atragerea studenților străini la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu” (Domeniul: 2. Internaționalizarea învățământului superior din România, Cod: CNFIS-FDI-2016-0086).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here