Scapă de electrocasnicele uzate și câștigă premii!

913

Asociația Environ și Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor, în parteneriat cu autoritățile publice locale, îi invită pe români să participe la curățenia generală de toamnă într-o nouă ediție „România Reciclează”. Sub sloganul „DEEEgeaba păstrezi deșeurile de echipamente electrice și electronice. Reciclează-le și câștigi premii pe loc!”, cetățenii sunt încurajați să predea, spre reciclare, aparatura electrică veche sau defectă și bateriile consumate, considerate cele mai periculoase deșeuri municipale. Cea de-a patra campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate din gospodăriile românilor se va desfășura în perioada 30 septembrie – 30 noiembrie 2019, în mai multe localități din țară.
Campania se adresează locuitorilor, persoane fizice din localitățile participante, instituind un mecanism de premiere pe loc a participanților care predau aparatura veche sau defectă la punctele de colectare.
Programul „România Reciclează” își propune să mărească nivelul de conștientizare al populației privind importanța colectării selective și să potențeze cantitatea de DEEE-uri trimise către reciclare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here