Sărbătoare pe străzile din Târgu-Cărbunești, după promovarea echipei Gilortul în Liga 3

700

21 de campioane judeţene au promovat în Liga 3. Printre formațiile care şi-au asigurat promovarea sportivă în următorul eşalon fotbalistic din România s-a aflat, sâmbătă, și campioana Gorjului, Gilortul Târgu-Cărbunești, antrenată de Octavian Iordache, din județul Vâlcea.
Acesta a preluat echipa în pauza competițională de iarnă, obiectivul său, de promovare în Liga 3, fiind atins prin munca depusă.
În 2016, tot în postura de principal, Octavian Iordache a obţinut o performanţă importantă, promovarea campioanei din Vâlcea, CS Şirineasa, în Liga 3.

GILORTUL TÂRGU-CĂRBUNEŞTI (GJ) – CS Strehaia (MH) 3-0 (1-2 în tur)
În retur, Gilortul Târgu-Cărbunești a câştigat, sâmbătă, cu 3-0.
Primul gol a fost marcat de Andrei Meliță, în minutul 55. Florin Popete a înscris în minutul 62, iar golul de 3-0 a venit din piciorul lui Darius Almăjanu, în minutul 89.

Central de primă ligă, la Târgu-Cărbunești
Cătălin Buşi, de profesie economist, a arbitrat confruntarea dintre Gilortul Târgu-Cărbuneşti şi CS Strehaia, care a avut loc pe terenul formației gorjene.
Arbitrul obișnuit și cu primul eșalon valoric i-a avut ca asistenţi pe Lucian Tănase, din Piteşti şi pe Răzvan Tudor Claudiu, din Craiova.
Prestaţia acestora a fost supervizată de observatorul FRF Aron Huzu, din Sibiu.

Suporterii au sărbătorit în stradă
Sâmbătă a fost cea mai fericită zi pentru fanii echipei Gilortul Târgu-Cărbunești, care au sărbătorit în stradă promovarea în Liga 3.
Suporterii s-au plimbat prin oraș cu steaguri și eșarfe și au cântat pentru Gilortul.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here