Șapte milioane de lei pentru a finaliza canalizarea din Stănești

962

Primăria comunei Stănești caută un constructor pentru finalizarea rețelei de canalizare. Resturile de lucrări de executat au fost deja scoase la licitație, investiția depășind 7,7 milioane de lei.
„Se vor executa lucrări pentru finalizarea investiției (rest de execuție) «Canalizare menajeră satele Vaidei, Curpen, Alexeni, Stănești, Vălari și Pârvulești, comuna Stănești, judeţul Gorj». Valoarea estimată pentru execuție este de 7.738.489 lei fără TVA”, potrivit documentației.
Investiția urmărește realizarea unui sistem de canalizare și epurare a apelor uzate menajere pentru satele Stănești, Alexeni și parțial Curpen. Sistemul se va dimensiona în așa fel încât să preia în perspectivă toți utilizatorii din satele Stănești, Alexeni, Curpen, Pârvulești și Vălari.
„Soluția este compusă în principiu din rețele de canalizare menajeră stradală, trei stații de pompare ape uzate pe rețeaua de canalizare, stație de epurare amplasată în partea de sud și conducta de deversare în emisar. Stațiile de pompare ape uzate pe rețea se vor amplasa în zona de protecție a drumurilor și vor fi împrejmuite. Amplasamentul stației de epurare va fi împrejmuit și va avea suprafața de 1650 mp”, potrivit documentației.
Firmele interesate de lucrare au termen până pe data de 10 decembrie să depună ofertele.
Rețeaua de canalizare a fost pusă în funcție în urmă cu aproape 10 ani, investiția fiind realizată din fonduri nerambursabile.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here