Șantier în mai multe cartiere din Târgu-Jiu!

1836

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a făcut un scurt bilanț al lucrărilor derulate în mai multe cartiere din oraș, cum ar fi reabilitarea canalizării din zona Săvinești-Agriculturii sau de branșare la rețeaua de gaze a locuitorilor din cartierul Preajba.

,,Continuăm lucrările demarate în municipiul Târgu-Jiu în ritm alert și dovedim că le putem finaliza chiar și cu mult înainte de termenele limită. Un exemplu în acest sens este reabilitarea canalizării menajere din Săvinești-Agriculturii, acolo unde lucrările au fost realizate în proporție de peste 90%, deși firma Tehnoinstal are termenul de finalizare luna iunie a anului viitor.
De asemenea, se lucrează la foc continuu în cartierul Narciselor pentru amenajarea străzilor. Vremea a ținut cu noi, iar utilajele Edilitara, societate care a preluat recent lucrarea, vor rămâne la fața locului. Tot mai multe locuințe din cartierul Preajba se branșează la rețeaua de gaze, așa cum de altfel am și promis încă de la începutul toamnei. Am discutat astăzi cu cetățenii din zonă și oamenii sunt mulțumiți că beneficiază de gaze naturale și își pot porni centralele termice. Am dovedit că și la Târgu-Jiu putem avea lucrări de calitate, finalizate chiar înainte de termen și executate de firme autohtone! Și vreau, încă o dată, să încurajez societățile comerciale din Gorj să preia lucrările din Târgu-Jiu pentru că economia locală are de câștigat dacă banii rămân aici. Sumele investite de noi ajung în salariile gorjenilor, angajați ai acestor firme. Așa putem prospera la nivel local, iar societățile comerciale se pot dezvolta, creând tot mai multe locuri de muncă”, a declarat edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here