Șantier deschis pe ruta Piștești-Vălenii Mici-Bârca-Linia Mare-Lintea-Salcia-Beacu-Cârținești-Lazuri

681

Constructorul din Craiova a început, marți, lucrările la modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local din Scoarța. Investiția depășește 5 miliarde de lei vechi, fără TVA. Localnicii spun că Scoarța, comuna lor, se transformă treptat într-un adevărat oraș, condițiile fiind similare cu cele din urban. În curând încep lucrările și la un nou foraj pentru ca toată comuna să fie alimentată optim cu apă la robinete.

,,Pe 1 octombrie 2019 au început lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor de interes local în comuna Scoarța cu lungimea de 7,434 km și valoare de 5.332.667,65 lei fără TVA cuprinzând lucrări de asfaltare, rigole betonate pe ambele sensuri și podețe la toate gospodăriile. Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegere și vă așteptăm duminică, 06 octombrie 2019 începând cu ora 11.00 la inaugurarea Căminului Cultural Budieni și Simpozionul Național ,,Pompiliu Marcea” cu muzică și voie bună!”, a transmis edilul local.
Depozitul de material pentru balastat este deja asigurat pentru constructor, a mai anunțat primarul Stamatoiu, utilajele fiind deja în teren. Cetățenii din Scoarța sunt mulțumiți că lucrurile se mișcă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here