SANITAS se opune dezbinării categoriilor profesionale

309

Federaţia SANITAS din România spune NU dezbinării categoriilor profesionale din sănătate şi asistenţă socială! Conducerea SANITAS face un apel către toţi angajaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială, indiferent de apartenenţa sindicală, să NU se lase antrenaţi într-un conflict al categoriilor profesionale din sănătate.

Echipa este cheia! Aceasta este deviza Federației SANITAS, care se opune vehement dezbinării categoriilor profesionale din sănătate și din asistența socială. “Nu contează gradul profesional, poziţia şi atribuţiile avute, deoarece sistemul sanitar poate funcţiona doar atunci când colaborăm cu colegii noştri. O echipă capătă putere numai când este unită! Tendinţa de a ne împărţi în suporterii unui grup profesional sau altul nu face decât să ne destabilizeze şi să pierdem teren atunci când sunt negociate drepturile care ni se cuvin”, precizează reprezentanții SANITAS.
Federaţia SANITAS a fost întotdeauna deschisă la dialog cu colegii din confederaţiile sindicale care au dat dovadă de cooperare. “Refuzăm, însă, categoric să lăsăm organizaţiile nereprezentative pentru sănătate să informeze greşit angajaţii din sistem, să îşi asume rezultatele demersurilor făcute de federaţia noastră şi, mai ales, să poarte negocieri care nu sunt deloc favorabile angajaţilor din sănătate şi asistenţă socială”, subliniază liderii SANITAS.
Totodată, trebuie precizat faptul că SANITAS va face în continuare toate demersurile necesare în vederea soluţionării tuturor problemelor cu care se confruntă întreg sistemul sanitar şi de asistenţă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here