Sanitas lansează proiectul „Şanse egale pentru acces în carieră”

140

Federaţia Sanitas şi OAMMR implementează un proiect finanţat prin POSDRU. Joi, 10 iulie 2014, are loc conferinţa de lansare a proiectului „Şanse egale pentru acces în carieră”. Evenimentul se va desfăşura în incinta restaurantului de pe insuliţă.

Federaţia SANITAS din România, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu o societate comercială şi Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, implementează proiectul “Şanse egale pentru acces în carieră” POSDRU/6.3/S/132140, începând cu data de  06.05.2014. Durata de implementare a proiectului este de 18 luni. Conferinţele de lansare a proiectului vor avea loc în cele  6 regiuni principale de implementare, după un program bine stabilit, la Târgu-Jiu, având  loc pe data de 10 iulie, la restaurantul de pe Insuliţă, începând cu ora 16.

Obiectivul proiectului
Obiectivul general al proiectului „Şanse egale pentru acces în carieră” îl constituie promovarea respectării principiului egalităţii de şanse şi de gen, a tratamentului şi a accesului egal pe piaţa muncii, prin acţiuni de conştientizare, informare, dezvoltare şi furnizare de programe de calificare/recalificare, specializare/ perfecţionare pentru 1500 de femei, în vederea integrării/ reintegrării şi menţinerii pe piaţa muncii. Dintre acestea, 900 de femei vor participa la cursurile de calificare/ recalificare şi 600 de femei vor participa la programe de formare specifice adresate femeilor din sistemul sănătăţii. Potrivit reprezentanţilor SANITAS, grupul ţintă de 1500 de persoane va fi recrutat din regiunile: Nord Vest, Vest, Centru, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia şi Nord Est.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here