Sanitas continuă demersurile pentru majorarea salariilor angajaţilor din Asistenţa Socială

538

Membrii Biroului Operativ al Federaţiei SANITAS s-au întâlnit, în data de 26 august 2015, cu consilierii ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice –  Rovana Plumb. Potrivit liderilor Sanitas, urmează o nouă discuţie şi se aşteaptă la o propunere de creştere a salariilor în asistenţa socială.

Săptămâna trecută, membrii Biroului Operativ al Federaţiei Sanitas au avut o întâlnire tehnică cu ministrul Rovana Plumb, cu prilejul căreia sindicaliştii au reiterat solicitarea expresă a Federaţiei Sanitas de a identifica soluţii care să permită alinierea salariilor lucrătorilor din asistenţa socială la cele ale celor din sistemul sanitar public. „În urma discuţiilor avute s-a stabilit organizarea unei noi întâlniri în cursul săptămânii viitoare în cadrul căreia echipa Ministerului Muncii să ne prezinte o propunere fezabilă de creşteri salariale în sistemul de asistenţă socială”, confirmă Valentin Popa, liderul Sanitas Gorj.
Conducerea Sanitas asigură angajaţii din sistemul Asistenţei Sociale de permanenta lor preocupare pentru a nu nedreptăţi niciunul dintre membrii de sindicat pe care îi au.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here