Sanatoriul Dobrița, împânzit de camere video

2175

Nu mai puțin de 57 de camere video vor fi montate la Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” de la Dobrița, din comuna Runcu.
Consiliul Județean Gorj a alocat 102.000 lei pentru sistemul de monitorizare video, antiefracție și control acces la spitalul din nordul județului Gorj, amplasat la altitudinea de 850 de metri, la poalele masivului Vâlcan.
Investiția este necesară pentru asigurarea securității bunurilor bolnavilor, aparținătorilor și personalului spitalului, dar și pentru conformarea unității sanitare la standardele impuse în vederea reacreditării în etapa următoare de evaluare.
Camerele video vor fi montate în zonele de acces și pe holurile spitalului. „Sistemul de monitorizare video și antiefracție propus este un ansamblu de camere video, detectori, butoane, etc. care comunică cu DVR-ul și cu centrala de alarmare la efracție prin intermediul cablurilor. Cablurile pentru sistemele de efracție și video sunt certificate. La instalarea sistemului, fiecare senzor va fi legat pe câte o zonă, astfel încât în caz de efracție sau defecțiune, tastatura va indica zona aferentă senzorului care a detectat efracția, respectiv zona în care a apărut defecțiunea. Sistemul control acces existent se va suplimenta cu încă un dispozitiv ce va fi instalat pentru zona administrativă, situată la etajul 1, întregul sistem urmând să funcționeze cu cartelele de acces existente”, anunță Consiliul Județean Gorj, în subordinea căruia se află acest spital.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here