Salopete noi pentru mineri. Licitație!

695

Minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia vor avea salopete noi. Compania vrea să cumpere echipamente de protecție de circa 400.000 de lei. Contractul a fost scos la licitație și este împărțit în șase loturi.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 7 martie. Cei mai mulți bani au fost alocați pentru salopetele de vară ale angajaților din EMC Roșia-Rovinari și sucursalele energetice, în total, 245.000 de lei.
Salopetele bleumarin din tercot trebuie să ajungă la salariați până la vară. În total, compania vrea să achiziționeze peste 9.000 de asemenea salopete. La minerii de la EMC Roșia-Rovinari vor ajunge 2.613 salopete, 1.298 bucăți vor fi livrate la EMC Jilț, iar pentru salariații EMC Motru au fost comandate 1.358 haine de lucru. În total, la Direcția Minieră vor ajunge 5.658 de costume de salopetă (bluză și pantalon). Alte 2.948 de salopete merg către sucursalele energetice, 470 de echipamente fiind distribuite și la ELCFU Motru.
De cele mai multe ori, minerii și energeticienii au primit cu întârziere echipamentele de protecție.
Salopetele de vară erau livrate iarna, și invers. În plus, nu puțini angajați s-au plâns de calitatea echipamentului de lucru.
Irina IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here