Sala „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj găzduiește Expoziția „Povestiri”

578

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj porneşte o serie de expoziţii cu artiştii plastici gorjeni care au fost prezenţi la Expoziţia „100 de artişti pentru 100 România” de la Sala Brâncuși a Palatului Parlamentului- Bucureşti.

Joi, 8 februarie 2018, ora 12.00, are loc vernisajul Expoziţiei Florin Hutium la Sala „Florin Isuf” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj. Artistul expune 12 naraţiuni plastice fără nume într-un grupaj numit „Povestiri”.

”Sub numele de spectacol plastic, poveștile mele se derulează pe scena de pânză, din spatele cortinei de pânză, într-un decor de pânză pictată. Bidimensional, tabloul pictat redă privitorului marea bucurie a nemărginirii precum scriitorul care, prin litere și cuvinte, descrie scene în care cititorul se pierde pe sine alături de personaje”, spunea Florin Hutium în urmă cu un an la vernisajul expoziţiei ‹‹Status Quo››. Iubitorii de artă sunt așteptați să admire cele 12 lucrări de dimensiuni mari, joi, 8 februarie 2018, începând cu ora 12.00, în cadrul expoziţiei „Povestiri”.
Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here