Săcelu a fost lăsat fără apă în weekend

603
Localitatea Săcelu a rămas fără apă la sfârşitul săptămânii trecute, după ce muncitorii care asfaltează drumul din comună au fisurat conducta. Reţeaua de alimenatare cu apă a fost repusă în funcţiune în cursul zilei de ieri.
Subprefectul Marcel Romanescu s-a deplasat acolo şi a convocat repre-zentanţii Inspecţiei în Construcţii şi ai firmei care execută lucrările pentru a remedia defecţiunea în cel mai scurt timp.

Conform acestuia, muncitorii au oprit alimentarea cu apă a întregii localităţi, după ce conducta s-a fisurat, iar apa din ea a format un jet de 5 metri.

Romanescu spune că a convocat pentru această dimineaţă şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj la o şedinţă pentru a discuta situaţia de la Săcelu. Subprefectul afirmă că acolo este un caz de urgenţă întrucât mii de oameni, aflaţi inclusiv în staţiune, nu mai primesc apă, iar temperaturile din cursul zilei trec şi de 30 de grade Celsius. Pentru a rezolva problema respectivă, sub-prefectul şi-a modificat tot programul zilei de duminică, el renunţând să mai participe inclusiv la masa festivă organizată la Glogova de administraţia Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, cu ocazia Zilei Minerului.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here