S-a dat ordin de începere a lucrărilor pe DJ 674

958

Consiliul Județean Gorj a emis, luni, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a DJ 674 Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți. Cei 43,443 kilometri de drum vor fi modernizați de S.C. Ydail Construct S.R.L.
Investiția finanțată în baza Programului Național de Dezvoltare Locală are o valoare totală de 96,4 milioane lei, fără TVA, și o perioadă de execuție de 24 de luni.
Drumul județean traversează localitățile Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Ilișești, Gura Șușiței și Picu.
„În scopul prezentării modului de desfășurare și de realizare a categoriilor de operațiuni tehnice incluse în realizarea obiectivului de investiție, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, alături de vicepreședintele CJG, Nicolae Muja, și echipa Direcției Tehnice, Investiții, Infrastructură Drumuri Publice și Transport Public Județean din cadrul autorității județene, a purtat discuții atât cu reprezentanții executantului lucrărilor, ai emitenților de avize acorduri conform Certificatului de Urbanism, cât și cu primarii unităților administrativ-teritoriale Fărcășești, Urdari și Turceni, acestea având calitatea de beneficiari direcți ai investiției”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Gorj.
Întâlnirea a avut loc marți, la sediul Consiliului Județean Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here