Ruşeţ nu e pentru un congres extraordinar al PDL

297

ruset degetChiar dacă unul dintre greii PDL, Radu Berceanu, a ieşit ieri la rampă şi a cerut public demisia lui Emil Boc şi congres extraordinar pentru reorganizarea partidului, filiala de la Gorj nu consideră oportun un astfel de demers.

Cel puţin asta spune liderul filialei, senatorul Ion Ruşeţ, care apreciază că partidul trebuie să se pregătească de acum încolo de alegerile parlamentare, nu de dispute în interiorul său. „E prematur şi nepotrivit să organizăm acum o Convenţie Naţională pentru că, de fapt, noi trebuie să ne pregătim de alegerile parlamentare. Un Consiliu Naţional e mult mai bun şi putem discuta inclusiv de o recompletare a Biroului Permanent Naţional, care nu mai are toţi membrii după dezertările din ultima perioadă”, declară Ruşeţ.

Preşedintele PDL Gorj susţine că în locul unui congres extraordinar, partidul poate face o analiză pe fiecare organizaţie în parte. Senatorul crede că există lideri care ar trebui să răspundă pentru scorurile electorale. „Sunt judeţe care au avut şi câte 2-3 miniştri, au avut secretari de stat şi acolo s-au alocat şi fonduri. De aceea spun că se impune o evaluare foarte corectă a organizaţiilor judeţene”, declară Ruşeţ. Senatorul Ion Ruşeţ a candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, el situându-se pe locul doi, cu 17,2% din voturi, alegerile fiind câştigate de candidatul USL, Ion Călinoiu, cu peste 58% din voturi, care, astfel, a obţinut al treilea mandat.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here