Rușeț a plecat de la Medserv Min, după semnarea CCM-ului: “Este un contract echilibrat care ține cont de realitățile economico-financiare ale firmei”

479

Ion Rușeț și-a finalizat, ieri, contractul de 100 de zile încheiat cu Medserv Min, iar de astăzi a revenit pe vechiul post din Complexul Energetic Oltenia. Este vorba despre postul de șef Departament Administrativ-Servicii din care acesta a fost transferat director, la cârma Medserv Min. În cele peste trei luni de activitate la subunitatea CEO, Rușeț a reușit să obțină profit și să semneze noul Contract Colectiv de Muncă, asta după 80 de zile de negocieri.
Raportul de activitate al lui Ion Rușeț a fost prezentat la finalul mandatului directorului interimar al Medserv Min.
Rușeț a notat în document ce a relizat în timpul celor peste 100 de zile la cârma subunității, pornind de la obținerea unui profit și până la semnarea CCM-ului.
“Salariații nu și-au pierdut drepturile avute în fostul contract, de fapt, pot spune despre noul CCM că acesta este un contract echilibrat care ține cont de realitățile economico-financiare ale firmei”, a declarat Ion Rușeț, aflat în plin proces de predare la Medserv Min.
Subunitatea CEO are 115 salariați. După plecarea lui Rușeț, președinta Consiliului de Administrație, Lavinia Cosneanu, va rămâne la conducere, asta până se va numi aici un alt director.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here