Rovinari: 24 de căței au fost adoptați într-o singură lună

697

* Sprijin financiar acordat de Primăria Rovinari pentru activitatea padocului din localitate

Autoritățile din Rovinari sunt preocupate de soarta câinilor fără stăpâni. Primăria derulează parteneriate în acest sens, cu cele mai active asociații de profil.

Astfel, Asociațiile pentru Protecția Animalelor, Freundeskreis BrunoPet e.V., Animals in NOT Odenwald și Animals in NOT Austria, au luat în adopție din adăpostul public al Orașului Rovinari, 24 de câini într-o singură lună, a anunțat directorul al Serviciilor Publice Locale din Rovinari, Viorel Vilău.
,,O nouă reușită! Aceste adopții sunt monitorizate prin sistemul internațional TRACES pentru transportul câinilor și pisicilor, iar până în prezent am avut doar review-uri pozitive din partea acestor Asociații, dar și din partea adoptatorilor, care ne transmit constant poze cu modul în care sunt îngrijiți și tratați acești câini peste hotarele țării!
Adresăm mulțumiri Asociațiilor implicate în acest proiect la Rovinari, domnului primar, Robert Dorin Filip, pentru implicare, pentru toată dragostea pe care o oferă acestor animăluțe care sunt abandonate pe străzi și nu în ultimul rând pentru sprijinul financiar necesar desfășurării activității de la padoc în cele mai bune condiții.
În același, timp îi mulțumim doamnei Monalisa Mareș pentru profesionalismul și pentru devotarea de care dă dovadă în fiecare zi!”, a fost mesajul reprezentantului primăriei.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here