Rotaru vine la PAS, în Gorj

462

C_Rotaru_PAS_3Preşedintele Partidului Alianţa Socialistă (PAS) va fi prezent pe data de 20 noiembrie la Târgu-Jiu. Constantin Rotaru nu va veni singur în judeţul Gorj ci va fi însoţit de prim-vicepreşedintele PAS, Ion Iacob. Scopul vizitei celor doi reprezentanţi de la centrul PAS este Conferinţa de Dări de Seamă şi Alegeri a filialei socialiste din judeţul Gorj.

Partidul Alianţa Socialistă filiala Gorj îşi reactivează structurile, înainte de alegerile de anul viitor. Din acest motiv, în a doua jumătate a lunii în curs, PAS Gorj îşi va lărgi Biroul Executiv în prezenţa liderilor partidului, Constantin Rotaru şi Ion Iacob. “Pe 20 noiembrie avem Conferinţa de Dări de Seamă şi Alegeri şi va veni domnul Rotaru şi domnul Iacob. I-am invitat noi, dar, de regulă, trebuie să vină la un astfel de eveniment cineva de la centru. Vine, de data aceasta, preşedintele, iar deoarece de PAS Gorj răspunde prim-vicepreşedintele, va veni şi acesta”, a declarat Gheorghe Dudău, preşedintele PAS Gorj.

Răuţescu, membru PAS

În cadrul conferinţei va avea loc o dare de seamă, se va realege Comitetul Judeţean al PAS Gorj şi a Biroului Executiv. Unul dintre candidaţi pentru postul de membru în birou este Ilie Răuţescu, fostul primar al oraşului Rovinari, care a trecut de altfel în rândurile acestui partid. Răuţescu vrea şi o candidatură pentru un loc de consilier judeţean şi se va ocupa de reorganizarea filialei PAS Rovinari dar şi de alte filiale din judeţ.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here