Rotaru a intrat la concurs șomer și a ieșit director la Direcția de Patrimoniu

368

Marian Rotaru a fost, marți, singurul candidat înscris la concursul pentru postul vacant de director al Direcției Publice de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu. Fără emoții, liderul PSRo și-a adjudecat funcția, chiar dacă a obținut abia 72 de puncte la proba scrisă. La interviu, Rotaru a fost maxim, astfel că fostul primar de Lelești s-a făcut director în subordinea primarului Florin Cârciumaru. Rotaru, care face majoritate cu PSD în Consiliul Local Târgu-Jiu și în Consiliul Județean, va fi instalat în funcția de conducere în următoarele 14 zile.

Fostul edil de Lelești a fost, așa cum se aștepta de altfel, singurul și “foarte unicul” candidat înscris în competiția pentru funcția de director al Direcției Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu. Cu toate acestea, Rotaru a învățat de șapte, dar chiar și așa, nemaiavând cine să-i facă concurență, a trecut, joi, la proba de interviu. A promovat și această etapă de concurs, chiar dacă și-a finalizat studiile universitare și doctorale la vârsta maturității. După ce organizatorii concursului îi vor face media lui Rotaru, și după cotestații, acesta poate fi declarat admis. Cert este doar că Rotaru va fi instalat în funcția negociată pe majoritate în următoarele două săptămâni.

DPPGreu de subordonat
Potrivit organigramei Direcției Publice de Patrimoniu, directorul executiv Rotaru se va afla în subordinea Consiliului Local și al primarului Florin Cârciumaru. Știută fiind insubordonarea politică a lui Rotaru, către PSD, din trecut, este demn de urmărit dacă noul director va respecta, fără să cârnească, organigrama respectivă.
În subordinea lui Rotaru va fi directorul executiv adjunct, care va avea în subordine Biroul de Resurse Umane, Formația de Întreținere și Administrare Sală Sport și Sală Box, dar și Formație Întreținere Stadioane.
Rotaru va avea în subordine cele de mai sus, dar și Biroul Finanțare Învățământ Preuniversitar care cuprinde și Compartimentul Asistență Medicală Școli, Compartimentul Juridic, Compartimentul Financiar-Contabilitate care cuprinde și Compartimentul Parcări și Serviciul Patrimoniu.
Marian Rotaru este și consilier județean PSRo și acum ordonator secundar de credite la Direcția Publică de Patrimoniu.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here