România EXPRESS! Doi englezi, dați jos dintr-un marfar la Târgu-Cărbunești! Polițiștii au crezut că sunt refugiați

22536

Doi cetățeni englezi au fost surprinși, ieri, într-un marfar care venea dinspre Bulgaria. Cei doi au fost coborâți în Gara Târgu-Cărbunești de către polițiștii din localitate, cu scopul de a fi legitimați, agenții crezând că respectivii ar putea fi refugiați. La fața locului au fost chemați și reprezentanții Biroului pentru Imigrări al județului Gorj. Comisarii i-au legitimat și au aflat că cei doi călătoreau, de fapt, din plăcere fără un ban în buzunar. Turiștii englezi au fost urcați apoi într-un tren de persoane ce circula pe direcția Târgu-Cărbunești-Petroșani.

Pe modelul Asia Express, celebra emisiune TV, doi englezi au plecat dinspre Bulgaria spre România în calitate de turiști, fără să aibă vreun ban în buzunare. În spirit de aventură, cei doi englezi s-au urcat într-un tren de marfă și au călătorit astfel până la Târgu-Cărbunești.
Pentru că trenul a staționat în gară, cei doi au fost văzuți în marfar, iar starea în care se aflau respectivii a alarmat poliția.
Agenții de la Poliția Târgu-Cărbunești s-au prezentat rapid la fața locului și i-au legitimat pe cei doi turiști despre care, inițial, au crezut că sunt refugiați.
Lucrurile s-au clarificat când la fața locului au ajuns și comisari ai Biroului pentru Imigrări Gorj care au legitimat cele două persoane.
Așa s-a aflat că cei doi erau turiști englezi și călătoreau astfel în spirit de aventură.
Turiștii englezi nu aveau un chior în buzunare, dar chiar și așa au fost urcați într-un tren de persoane care circula spre Petroșani, deși nu aveau bilet.
Situația a impus o tolerare a autorităților, mai ales că englezii nu au comis vreo infracțiune.
IPJ Gorj, prin purtătorul de cuvânt Miruna Prejbeanu, confirmă că cei doi nu erau refugiați cum au crezut persoane din localitate care au înțeles altfel prezența la fața locului a comisarilor de la Imigrări.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here