Romanescu, în inspecție la cele două centre de vaccinare

824

În cursul zilei de marți, edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, alături de cei doi viceprimari, au efectuat o vizită la cele două centre de vaccinare împotriva COVID-19, amenajate de municipalitate. Se pare că centrele funcționează în parametri normali, iar personalul angajat își face datoria așa cum trebuie. ,,Cele două centre de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Târgu-Jiu funcționează impecabil. Am urmărit îndeaproape activitatea de vaccinare la nivelul municipiului și am primit reacții pozitive din partea cetățenilor care laudă modul în care personalul medical angajat al primăriei își face datoria.
Nu exista întârzieri și nici cozi, totul decurgând așa cum a fost planificat. Cele două centre au fost amenajate la Stadionul Municipal și la Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși”.
După redeschiderea unităților de învățământ, medicii și asistentele se vor întoarce la cabinetele școlare și încurajez personalul medical care dorește să ia parte la activitatea de vaccinare să solicite acest lucru la Direcția de Patrimoniu. Noi continuăm să luăm toate măsurile pentru ca aici rata de infectare cu coronavirus să scadă. De altfel, suntem printre localitățile cele mai sigure din acest punct de vedere”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here