Roberta Crintea pregătește un nou proiect muzical

2985

Îndrăgita artistă de muzică populară Roberta Crintea le pregătește fanilor o surpriză. Solista Ansamblului Folcloric ,,Doina Gorjului” știe să îmbine vacanțele cu munca, recent întorcându-se cu forțe proaspete din concediul din Dubai, astfel că s-a apucat de lucru, tocmai la Chișinău. Roberta Crintea se află la Chișinău de câteva zile, pregătind un nou proiect muzical sub bagheta maestrului dirijor Nicolae Botgros.
,,Mă aflu la Chișinău unde îmi reîmprospătez repertoriul și filmez un nou clip cu maestrul Nicolae Botgros, pe care abia aștept să îl aduc în fața publicului. În ultima perioadă am fost în două vacanțe, ultima în Dubai cu fiul meu. Nu doar acestea îmi sunt preocupările, ci, iată că un nou proiect prinde aripi la Chișinău cu Orchestra Lăutarii din Chișinău și maestrul Nicolae Botgros.
Urmează o serie de surprize muzicale pe care le pun cu mare dibăcie la cale pentru cei ce iubesc muzica mea. Dacă am serbat în luna martie a acestui an 20 de ani de cântec, 20 de ani de succes, la Sala Palatului, cu siguranță, anul acesta împart bucuria și cu cei lângă care eu trăiesc, cu târgujienii mei”, a declarat artista.
Născută în 1975 la Târgu-Jiu, Roberta a debutat în anul 2000 odată cu lansarea primului său album și a devenit apoi solistă a Ansamblului Artistic ,,Doina Gorjului” din localitate.
De atunci a lansat șase albume cu melodii populare din repertoriul bănățean, iar în 2015 a înregistrat alte succese cu două materiale discografice cu piese oltenești, solista fiind acompaniată de Orchestra ,,Lăutarii din Chișinău”, dirijată de Maestrul Nicolae Botgros. Varietatea și bogăția repertoriului, autenticitatea portului popular pe care îl poartă cu mândrie, stilul interpretativ, frumusețea și vocea inconfundabilă fac din Roberta Crintea un reper al tinerei generații de interpreți de muzică populară.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here