Rivalitatea din teren, mutată la birouri! Săptămână decisivă pentru Pandurii

347

Lupta pentru salvarea de la retrogradare se duce pe mai multe fronturi. Pandurii aşteaptă, sfârşitul lunii, pentru a vedea dăcă planul de reorganizare va fi aprobat, în timp ce mai multe echipe din play-out aşteaptă fonduri care le-ar putea garanta continuitatea pe prima scenă a fotbalului. Pe plan sportiv, se apropie 3 runde extrem de importante pentru configuraţia clasamentului.
Pauza competiţională a adus şi schimbări la echipele din partea inferioară a campionatului. ASA Târgu Mureş şi-a găsit un nou antrenor după demiterea lui Ilie Stan. Astfel, Ionuţ Chirilă (51 de ani) va fi noul “principal” al ardelenilor. Decizia poate fi considerată una curioasă, având în vedere că tehnicianul nu a mai antrenat nicio echipă din octombrie 2014, atunci când a fost demis de la CSMS Iași. De altfel, ASA s-a despărţit de Ilie Stan chiar după o victorie importantă, 2-1 cu Concordia. În CV-ul lui Chirilă mai sunt trecute formaţiile Electromagnetica, Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA şi Concordia Chiajna.

Au venit banii la Iaşi
Ameninţaţi cu retrogradarea din lipsa banilor, jucătorii de la Poli Iaşi pot sta liniştiţi. Până la sfârşitul acestei luni, în contul clubului va intra o sumă de bani din partea Fundaţiei Sportului Ieşean (FSI). Primăria a aprobat 800.000 de lei pentru echipa de fotbal, bani cu care vor fi achitate o parte din datoriile clubului. “În următoarele zile vor intra în conturile clubului 800.000 de lei, bani cu care vor fi achitate noi datorii către bugetul statului”, a declarat preşedintele Comitetului Director al CSM Poli Iaşi, Leonida Antohi. Aceştia sunt primii bani pe care CSM Poli îi primeşte în acest an de la FSI. Potrivit presei centrale, ieşenii au reuşit să achite şi datoriile aferente anului trecut cu ultima tranşă din drepturile de televizare. Astfel, gruparea din Copou nu va avea emoţii în ceea ce priveşte obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Preşedintele Florin Prunea a cerut, chiar înainte de meciul cu Pandurii, fonduri de la autorităţile locale, ameninţând că în caz contrar echipa va fi retrogradată. Situaţia nu este la fel de roz pentru echipa din Târgu-Mureş, care a dezminţit pe site-ul oficial că ar fi primit banii de la factori locali. “În sezonul competițional 2016-2017, clubul ASA Tîrgu-Mureș NU a beneficiat de nicio sumă alocată de către autoritățile publice, din bugetul local al municipiului Tîrgu-Mureș. Întreaga activitate s-a desfășurat cu ajutorul sponsorizărilor obținute și din drepturile TV”.

Se caută fonduri pentru Pandurii!
Cei mai mulţi susţinători ai pandurilor s-au arătat încrezători că Instanţa va da undă verde, în această săptămână, planului de ieşire din insolvenţă. Consiliul Județean Gorj a anunțat deja, că și în 2017, va aloca 500 de mii de lei pentru Centrul de copii și juniori. Cel mai probabil, CEO, Artego, USMO şi Primăria Târgu-Jiu îşi vor anunţa contribuţia după 29 martie. “Din punctul meu de vedere, este un plan întocmit bine, fezabil, dar trebuie să găsim sursele de finanţare pentru a plăti tranşele propuse de către lichidatorul judiciar, administratorul judiciar şi administratorul special”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu.
Pe scurt, problema Pandurilor este reprezentată de lipsa unui membru potent financiar. Deocamdată, fără banii CEO, planul lui Marin Condescu este să îi convingă pe mai mulţi oameni de afaceri din Gorj să “sponsorizeze” echipa până la ieşirea din insolvenţă. Condescu a mai vorbit şi de schimbarea “formei organizatorice de conducere” la Pandurii, dar şi de listarea la bursă.
Cătălin Pasăre

2 COMENTARII

  1. La Pandurii s-au incasat bani de la CEO si din transferuri,incat daca ar fi fost bine administrati nu trebuia sa ne facem probleme niciodata.Nu banii au fost problema, ci hotii care au administrat acesti bani.O sa vedeti cate magarii s-au facut cu banii din transferuri.Nimeni pana acum nu s-a sesizat si a fost vorba de milioane de euro.Va rog sa fiti atenti la contractul pe care M CONDEESCU l-a introdus la masa credala si prin care solicita suma de 648 000 de euro, bani pe care spune el ii are de primit pentru munca depusa. ATENTIE, ce va spun eu acum este un studiu de caz pentru toti ziaristii din oras !!!!!!! Contractul respectiv este ”intocmit” in data de 01 .07.2007.Ati retinut ,2007,da? In fiecare data din 01.07. anii 2007-2014 acesta solicita o suma de bani de 48, 60,70,80,90,90,100 si 110 000 euro. Acest contract este semnat de tovarasul F. Carciumaru,primar al municipiului TG-JIU si membri in AGA PANDURII. Si acum vine intrebarea (ATENTIE). De ce acest contract care este intocmit in anul 2007 este facut pana in anul 2014 (an in care M. Condeescu este inlaturat de la club si de ce nu este facut pana in anul 2010,2012 sau 2017? DE CE? DE CE?…..Pai va spun tot eu de ce…Pentru ca acest document este facut dupa anul 2014, an in care M Condeescu a fost dat afara de la club(de aceeea nu este inregistrat nici la club) si pentru ca tovarasul Carciumaru mai crede ca toti locuitorii acestui oras suntem prosti.E, uite ca mai sunt si din aia care le sclipeste mintea….648 000 euro !!!! Tovarase Carciumaru , acesti bani pentru care tu ai semnat sa fie sifonati din club este salariul unuia dintr noi ,care te-am votat, pe 180 de ani.Ai auzit bai excrocule? Rog pe toti aceia (politie, procuratura,DNA si altii) sa solicite retragerea imunitatii parlamentare a senatorului F Carciumaru si judecarea lui in regim de urgenta pentru fapte de coruptie si surminarea economiei nationale (acesti bani provin de la CEO sau Consiliul Local).In caz contrar sunteti complice la faptele lui si a acelora de la Pandurii care au introdus la masa credala asemenea documente.

  2. La Pandurii s-au incasat bani de la CEO si din transferuri,incat daca ar fi fost bine administrati nu trebuia sa ne facem probleme niciodata.Nu banii au fost problema, ci hotii care au administrat acesti bani.O sa vedeti cate magarii s-au facut cu banii din transferuri.Nimeni pana acum nu s-a sesizat si a fost vorba de milioane de euro.Va rog sa fiti atenti la contractul pe care M CONDEESCU l-a introdus la masa credala si prin care solicita suma de 648 000 de euro, bani pe care spune el ii are de primit pentru munca depusa. ATENTIE, ce va spun eu acum este un studiu de caz pentru toti ziaristii din oras !!!!!!! Contractul respectiv este ”intocmit” in data de 01 .07.2007.Ati retinut ,2007,da? In fiecare data din 01.07. anii 2007-2014 acesta solicita o suma de bani de 48, 60,70,80,90,90,100 si 110 000 euro. Acest contract este semnat de tovarasul F. Carciumaru,primar al municipiului TG-JIU si membru in AGA PANDURII. Si acum vine intrebarea (ATENTIE). De ce acest contract care este intocmit in anul 2007 este facut pana in anul 2014 (an in care M. Condeescu este inlaturat de la club) si de ce nu este facut pana in anul 2010,2012 sau 2017? DE CE? DE CE?…..Pai va spun tot eu de ce…Pentru ca acest document este facut dupa anul 2014, an in care M Condeescu a fost dat afara de la club(de aceeea nu este inregistrat nici la club) si pentru ca tovarasul Carciumaru mai crede ca toti locuitorii acestui oras sunt prosti.E, uite ca mai sunt si din aia care le sclipeste mintea….648 000 euro !!!! Tovarase Carciumaru , acesti bani pentru care tu ai semnat sa fie sifonati din club este salariul unuia dintr noi ,care te-am votat, pe 180 de ani.Ai auzit bai excrocule? Rog pe toti aceia (politie, procuratura,DNA si altii) sa solicite retragerea imunitatii parlamentare a senatorului F Carciumaru si judecarea lui in regim de urgenta pentru fapte de coruptie si surminarea economiei nationale (acesti bani provin de la CEO sau Consiliul Local).In caz contrar sunteti complice la faptele lui si a acelora de la Pandurii care au introdus la masa credala asemenea documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here