Rezerva „Constantin Gîrdu”, amenajată la SJU Târgu-Jiu

1230

Un salon al Secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu poartă numele „Constantin Gîrdu”. Salonul a fost modernizat de cei doi copii ai târgujianului care a pus piatra de temelie a cunoscutului „Complex Gîrdu” din Târgu-Jiu.
Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu un an chiar în rezerva care acum a fost reabilitată.
„«De-aia îi zice Gîrdu, că nu lipsea nimic!”» O frază pe care Nea Costică Gîrdu o repeta de fiecare dată când povestea cu pasiune despre activitatea pe care a desfășurat-o timp de zeci de ani în slujba cetățenilor din Târgu-Jiu. A iubit și a respectat oamenii, iar acum, la 1 an de la trecerea în neființă, cei doi copii ai săi au decis să reabiliteze complet salonul în care Nea Costică și-a dat ultima suflare”, anunțat Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopedie din cadrul SJU Târgu-Jiu.
Salonul a fost refăcut complet pentru ca bolnavii să aibă parte de confort.
„A fost refăcut complet, minuțios, așa cum i-ar fi plăcut domnului Gîrdu să o facă, pentru ca oamenii aflați în suferință să se bucure de confort și să le mai aline suferința. Domnul Gîrdu a făcut parte din istoria orașului Târgu-Jiu.
Un complex comercial și chiar un cartier întreg de locuințe îi poartă numele și sunt bucuros că în cadrul secției de ortopedie-traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu există «Rezerva Constantin Gîrdu»”, a mai anunțat medicul Niculescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here