Reținuți pentru furtul unui arbore

287

Doi bărbați de 27 și 39 de ani, din orașul Tismana, au fost reținuți, la sfârșitul săptămânii trecute, fiind acuzați că, la începutul lunii, au furat un arbore. Potrivit polițiștilor, suspecții ar fi comis și alte infracțiuni, motiv pentru care s-a dispus reținerea acestora pe o perioadă de 24 de ore.

”La data de 2 august, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată, prin apelul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat fără drept și au sustras un arbore specia fag, cu diametrul la cioată de 50 de centimetri, din pădurea ce aparține Ocolului Silvic Tismana.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 8 august au fost identificați doi bărbați de 27 și 39 de ani, ambii din orașul Tismana, bănuiți de săvârșirea faptei, fiind dispusă măsura reținerii acestora pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 9 august, cele două persoane au fost prezentate instanței de judecată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori si sustragere de material lemnos”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Magistrații au dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul celor doi suspecți.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here