Reţinuţi pentru furtul unor ghirlande metalice

371

arestat ghirlandeCei trei tineri care au furat ghirlande de role din cadrul carierei EMC Rovinari dar şi bărbatul care a cumpărat şi tăinuit aceste bunuri au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare pentru 15 zile pentru furt calificat şi, respectiv, tăinuire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, „Judecătoria Târgu-Jiu a admis propunerile de arestare preventivă formulate de politiştii din Rovinari şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în cazul furturilor de ghirlande.

Cei patru suspecţi au primit mandate de arestare pentru 15 zile şi vor fi introduşi în Arestul I.P.J. Gorj”. Vă reamintim faptul că Grigore C., de 21 de ani, din Câlnic, care este agent de pază, împreună cu Verginel I., de 27 de ani, din Văgiuleşti şi Gheorghe P., de 20 de ani din Rovinari au sustras de pe o magistrală de la EMC Rovinari nu mai puţin de nouă ghirlande, adică, în total 27 de role.

Bunurile le-au transportat la un punct de colectare a fierului vechi din Câlnic, unde le-au vândut pentru 2 900 lei, lui Nicolae C., de 36 de ani.

Acesta din urmă este cercetat acum pentru tăinuire în timp ce ceilalţi sunt acuzaţi de furt calificat.

Potrivit lui Daniel Tică, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Acum, toţi cei patru vor sta 15 zile după gratii, perioadă în care vor fi cercetaţi pentru ce sunt acuzaţi.

D.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here