Reţinuţi pentru contrabandă de ţigări

378

tigari (7)Un bărbat de 27 de ani, din judeţul Gorj a fost reţinut timp de 24 de ore pentru contrabandă de ţigări şi ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul Nicolae C a fost oprit în trafic după ce poliţiştii aflaseră informaţii cum că acesta face contrabandă cu ţigări.

Doljeanul, originar din comuna Giurgiţa, a fost oprit marţi, în jurul prânzului, în trafic, de către oamenii legii. Aceştia au descoperit că bărbatul transporta cu maşina 4 500 de pachete de ţigări cu timbru de Serbia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, asupra tânărului s-a mai găsit şi suma de 5 500 lei, bani pe care acesta îi făcuse din vânzarea unor pachete de ţigări. Continuând şi extinzând cercetările, oamenii legii au descoperit şi cine este cumpărătorul acestora, anume un bărbat de 48 de ani din Târgu-Jiu. Poliţiştii au fost ajutaţi de către jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj şi sprijiniţi de ajutorul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Vânduse unui gorjean

Banii proveneau din vânzarea a mai bine de trei mii de pachete de ţigări de contrabandă către gorjean. După ce i-au aflat identitatea, oamenii legii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, găsind nu mai puţin de 3 210 pachete de ţigări cu timbru de Serbia, adică 64 100 de ţigarete. Ambii suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru contrabandă şi deţinere ilicită de ţigarete fără timbru legal de marcaj. Aceştia au stat la “răcoare” o zi, în arestul poliţiei, ieri fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here