Reținut pentru tâlhărie

144

Un bărbat de 44 de ani, din orașul Rovinari, a fost nevoit să ceară ajutorul polițiștilor, după ce un tânăr i-a furat banii, în timp ce se afla în toaleta unei case de pariuri, din localitate. Oamenii legii au reușit să prindă rapid hoțul, acesta fiind dus în arest.
”La data de 29 mai, Poliția Orașului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în toaleta unei agenții de pariuri, a fost agresat fizic de un tânăr de 18 ani, din orașul Rovinari, care i-a sustras suma de 880 de lei.
Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 30 mai, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu, care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 20 zile.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Prejudiciul nu a fost recuperat deocamdată.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here