Reținut după ce a incendiat o fânărie

303

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Stejari, a fost reținut, luni, pentru distrugere. Gheorghe Mirică este acuzat că, pe 25 noiembrie, ar fi incendiat magazia în care vecinii săi păstrau fânul.
”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, ocazie cu care s-a stabilit că, în spatele locuinţei care aparţine unui bărbat de 67 de ani, din comuna Stejari, se afla un fânar, în suprafaţă de 30 de metri pătraţi, cu lucernă care ardea. Pentru izolarea şi stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de către lucrători din cadrul I.S.U. Gorj, nefiind înregistrate victime omeneşti sau alte pagube materiale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar în urma continuării cercetărilor a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din localitate, bănuit a se face vinovat de incendiere. Luni, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Ieri, suspectul a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here