Rețineri în cazul bărbatului bătut în locuința concubinei

318

Toți cei trei tineri din comuna Runcu, acuzați că au intrat în locuința unei femei din Stănești și l-au bătut pe concubinul acesteia, au fost reținuți aseară de polițiști.

În continuarea cercetărilor în cadrul dosarului penal privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, bărbatul de 37 de ani, din comuna Runcu, a fost examinat de către medicul legist din cadrul SML Gorj, care a constatat că aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 23-25 zile de îngrijiri medicale.

La data de 3 septembrie, față de cele trei persoane de 17, 22 și 43 de ani, din comuna Runcu, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei persoane”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

O femeie de 38 de ani, din comuna Stănești, a cerut ajutorul polițiștilor, duminică, după ce cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toți din comuna Runcu, au intrat în locuința sa și l-au agresat pe concubinul acesteia.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că apelanta, în timp ce se afla în locuința sa din comuna Runcu, împreună cu concubinul ei în vârstă de 37 de ani, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toți din comuna Runcu, au pătruns în curtea și în interiorul locuinței, fără drept și fără consimțământul proprietarului, unde l-au agresat fizic pe bărbatul de 37 de ani, provocându-i mai multe leziuni. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii. Oamenii legii au întocmit dosar un penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here