Rețeta săptămânii – Fursecuri cu ciocolată de post

1733

INGREDIENTE
250 g făină, 1 linguriță praf de copt, 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu, jumătate de linguriță de sare, 100 g picături/fulgi de ciocolată, 60 g zahăr alb, 60 g zahăr brun, 120 ml ulei de măsline, 60 g apă

Mod de preparare
1. Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată.
2. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr. Se continuă amestecarea până ce se obține o pastă groasă.
3. Ingredientele umede și cele uscate se amestecă bine.
4. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se pune la frigider timp de 12 – 24 de ore.
5. După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute.
6. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt.
7. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.