Replici dure ale liderilor ALDE Gorj la adresa managerului CEO: “Boza a fost dat afară de la SINIAT Turceni pentru incompetență”!

370

Liderii ALDE Gorj, Robert Filip și Ion Iordache, i-au dat replica, public, lui Sorin Boza, după ce managerul Complexului Energetic Oltenia a amenințat cu dezvăluiri despre cei doi. ”Reamintesc că eu încă nu am vorbit, însă la un moment dat acumulez şi eu. Cât să pot duce? Voi vorbi şi eu” a  amenințat șeful din minerit și energie în presa locală. ”Boza a fost dat afară de la Siniat Turceni din incompetență. Să pună mâna pe treabă, nu să stea în timpul programului pe la presă la bârfă și cu sarsanale pe la București!”, reacționează Ion Iordache, la Radio Infinit, în vreme ce Robert Filip a anunțat, ieri, că vrea dezbatere publică cu Sorin Boza și Directoratul CEO.

Primarul de Rovinari a declarat că, în opinia sa, Sorin Boza este “un om atât de mic”, considerând că managerul CEO “minte în situații financiar contabile” despre profitul companiei. “Să îi întrebăm pe gorjeni ce face acest venetic, care este prin acest Gorj trecător’’, a completat Filip, cosiderând că acesta blochează activitățile județului. De altfel, Sorin Boza a avertizat, în presa locală, că o să răbufnească, la un moment dat și-o să înceapă să vorbească despre Filip și Iordache. În replică, primarul din Rovinari zice că își dorește o confruntare cu Boza căruia are să-i pună mai multe întrebări. Nici Ion Iordache nu-i rămâne dator lui Sorin Boza. Vicepreședintele ALDE susține că actualul manager CEO  a fost dat afară, anterior, din incompetență, de la firma de rigips carton de la Turceni. “El folosește numele meu, deși eu nu i-am rostit numele.(..)Îl cunosc destul de bine deoarece, la un moment dat i s-a încredințat conducerea fabricii de gips carton din Turceni, pentru o perioadă foarte scurtă de timp, deoarece s-a ajuns la concluzia că acesta nu poate conduce o unitate atât de mică cu 70-80 de oameni și a fost dat afară. Este normal să ne facem griji că acest om conduce o unitate cu câteva mii de oameni”, a făcut public Iordache.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here