Reduceri la abonamentele pentru parcările publice cu plată din Târgu-Jiu

1546

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță că, începând din acest an, cetățenii pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată.
Astfel, deși abonamentul lunar costă tot 150 de lei, un abonament pentru trei luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni – 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni – 1.000 de lei.
Beneficiarii pot parca fără să mai plătească în orice parcare publică din municipiu, în perioada de valabilitate a abonamentului (aici nu sunt incluse parcările de reședință).
„Abonamentele se plătesc la oricare dintre casieriile Primăriei Municipiului Târgu Jiu (situate la sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19, sediul Direcției Impozite și Taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter, Centrul de Încasare, str. A.I. Cuza, bl. 15, parter, Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter), după ce, în prealabil, a fost înregistrată o cerere, la registratura instituției, în care se specifică perioada pentru care se solicită eliberarea acestora: 1, 3, 6 sau 12 luni”, anunță municipalitatea.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here