Recrutări masive prin EURES pentru lucrători în Italia, Malta şi Germania

312

Şomerii gorjeni, care nu au un loc de muncă sau îşi doresc un job mai bine plătit şi sunt doritori să lucreze în afara ţării, sunt aşteptaţi în această perioadă să consulte ofertele puse la dispoziție prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, de către reţeaua de ocupare EURES România.
O firmă din Germania oferă cinci locuri de muncă pe postul de cameristă. Activitatea presupune curăţenie în camere, dar şi alte spaţii ale hotelului şi servicii de spălătorie.
Printre cerinţe se numără amabilitate, seriozitate, spirit de echipă, dar şi cunoştinţe de limba germană. Experienţa în domeniu constituie un avantaj. Salariul pe care-l oferă firma din Germania este de 1.700 euro pe lună.
Totodată, se asigură instruire la locul de muncă, iar angajatorul poate oferi cazare. Oferta de lucru este valabilă până pe 8 septembrie 2017.
Persoanele care doresc să trimită un CV se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a beneficia de îndrumare.
De asemenea, o firmă din Malta caută printre gorjeni muncitori în construcţii. Societatea pune la dispoziţie patru posturi de asfaltatori, patru de zidari şi şase de fierari betonişti. Cei interesaţi de posturile de asfaltatori trebuie să aibă experienţă în turnarea asfaltului şi fundaţiei rutiere.
De asemenea, trebuie să fie capabili să pună borduri şi pavaje de toate felurile. Pentru posturile de zidar se cere experienţă de cel puţin 3-4 ani în aşezarea cărămizii şi a blocurilor mari de piatră. Mai mult, este necesară capacitatea de a lucra în echipă. Persoanele atrase de locurile de muncă de fierar betonist trebuie să aibă experienţă în fixarea betonului şi oţelului folosind diferite panouri de cofrare.
Angajatorul solicită cunoştinţe de limba engleză, astfel încât personalul să poată comunica cu maistrul de pe şantier. Salariul este de 5 euro pe oră. Societatea asigură cazare şi sprijin în vederea transportului până în Malta.
Şi Italia vine cu o ofertă atractivă! Un angajator italian oferă opt locuri de muncă la o seră de flori. Se vor planta şi culege florile.
De asemenea, lucrătorii trebuie să confecţioneze buchete de flori. Se cere experienţă minimă în domeniu, iar vârsta solicitată este 25-40 de ani.
Salariul oferit este 700-750 euro pe lună. De asemenea, se cer cunoştinţe minime de limba italiană. Contractul este pe o perioadă determinată de nouă luni. Angajatorul oferă cazare şi masă. Oferta este valabilă până pe data 1 octombrie 2017.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here