Reconstrucție totală! Și Claudiu Dragu pleacă de la Viitorul

1647

Se înmulțesc necunoscutele din campionatul următor pentru Viitorul Târgu-Jiu. Trupa gorjeană punctează doar la capitolul plecări în această vară. Foarte mulți jucători s-au despărțit de echipa din orașul lui Brâncuși, iar exodul continuă. Ultimul care părăsește ,,corabia” este chiar golgheterul formației din sezonul recent încheiat, Claudiu Dragu.
Atacantul de 31 de ani nu a acceptat oferta de prelungire a contractului. Înțelegerea era valabilă până la finalul lunii iunie. Dragu, care a purtat și banderola de căpitan la Viitorul, a marcat de 10 ori în 2022-2023. ,,Viitorul Pandurii se va despărți și de golgheterul Claudiu Dragu. Ne-am fi dorit să-l vedem pe Claudiu evoluând în continuare în tricoul echipei noastre, dar acesta și-a exprimat dorința de nu a prelungi contractul scadent la sfârșitul lunii iunie. Claudiu a sosit în vara anului trecut la Târgu-Jiu, devenind rapid un jucător esențial pentru Viitorul și un caracter pe placul celor din tribune, bifând minute în toate meciurile din campionat, și reușind zece goluri în 26 de partide pentru echipa noastră, fiind unul din principalii marcatori ai ligii secunde. Vârful de 31 de ani a purtat și banderola de căpitan în opt partide. Golurile marcate de Claudiu în victoriile contra celor de la Dinamo și Steaua vor rămâne pentru mult timp o amintire plăcută aici, la Târgu-Jiu. Suntem recunoscători pentru munca depusă de tine , pentru devotamentul tău, pentru golurile atât de importante pe care le-ai marcat. Îți dorim multă sănătate și succes pe mai departe!”, au anunțat reprezentanții clubului. În cariera sa, Claudiu Dragu a bifat foarte multe echipe. A mai jucat pentru Delta Tulcea, Universitatea Craiova, Fortuna Poiana Câmpina, Delta Dobrogea Tulcea, Farul Constanța, Turris Oltul Turnu Măgurele, FCU Craiova, CS Afumați, Astra și Steaua. Vârful a avut cuvinte frumoase după perioada petrecută la Târgu-Jiu, însă pentru conducerea clubului este o palidă consolare. Mai pierde un jucător important. ,,Vreau să le mulțumesc băieților pentru această frumoasă perioadă petrecută împreună și pentru caracterul de care au dat dovadă în momentele dificile. Le mulțumesc și celor care ne-au susținut la fiecare meci și care au fost alături de noi. Fotbalul este foarte iubit în Gorj și sper să văd o echipă și mai puternică aici, stadionul să fie tot mai plin, iar oamenii să fie alături de echipă. Vă urez mult succes în continuare!”, a transmis Claudiu Dragu pe contul de instagram al echipei.
Din informațiile Liga2.ro, Dragu va continua la CSM Slatina, tot în Liga 2. Acolo va juca din viitorul sezon și fostul căpitan al gorjenilor, Florin Răsdan. De la începutul anului, Viitorul Târgu Jiu s-a despărțit de alți 10 jucători. Este vorba despre Paul Mitrică, Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Charles Acolatse, Philippe Nsiah, Alex Dulca, Alin Țegle, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko și Alexandru Raicea. Până în acest moment, nu a fost anunțată nicio venire. De asemenea, antrenorul Călin Cojocaru nu a fost reconfirmat. Timișoreanul declara la finalul campionatului că își dorește să rămână la Târgu-Jiu, acolo unde a mai pregătit-o pe Pandurii. Totuși, tehnicianul își dorea să păstreze mai mulți fotbaliști. ,,Eu zic că, dacă păstrăm grupul acesta și mai aducem 4-5 jucători, putem face o figură mult mai frumoasă. Îmi doresc să rămân, sunt condiții bune, am întâlnit un grup bun și sunt convins că se poate mult mai mult”, a spus Cojocaru la finalul campionatului. Viitorul a încheiat pe locul 4 play-out-ul Grupei B din 7 formații.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Această clonă nu este echipa orașului oricât s-ar incerca sa o legitimeze cineva că fiind echipa gorjenilor. „Pandurii”Târgu Jiu, echipa de suflet a gorjenilor o să renască din propria cenușă, mai devreme sau mai târziu. Trepăduși care au distrus această echipă vor dispărea sigur,echipa niciodată. Ea este in inimile și sufletele gorjenilor pe veci. Dragostea de „Pandurii” se transmite din generație în generație, și copiii, copiilor celor care au iubit această echipă o vor iubii și o vor aduce la viață. Cine a avut … sarcina să distrugă această echipă, și să aducă această clonă s-a înșelat.Nu a luat în calcul sentimentele gorjenilor și astfel, sarcina sa a eșuat. Micimea celor care se dau conducătorii acestei tentative de echipă,trepădușilor ce se gudură pe lângă ea ptr un blid de linte este direct proporțională cu greața gorjenilor ce o au pentru ce-i care au avut sarcina să distrugă echipa lor de suflet, „PANDURII „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here