Recepție finală a investiției de la Școala Scoarța

948

În ultima săptămână a lumii mai a avut loc recepția finală privind execuția lucrărilor de construcții aferente investiției ,,Reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii Scoarța”, din comuna Scoarța, județul Gorj. În urma reabilitării, școala a beneficiat de reparații interioare și exterioare, acoperiș nou, încăperi pentru depozitare, instalație sanitară, termică și electrică, precum și dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou.
Lucrările au început în vara anului trecut. Mai exact pe 4 iunie 2020 s-a deschis șantierul la cea mai mare școală din comuna gorjeană Scoarța, unde toaleta era în fundul curții. Valoarea investiției a depășit peste 600 mii lei fiind suportată de Ministerul Dezvoltării.
,,Ca întotdeauna, pus pe fapte, nu doar vorbe și promisiuni, în urma semnării contractului de proiectare și execuție, în luna martie a anului curent a fost elaborat proiectul tehnic, a fost emisă autorizația de construire și azi, 04.06.2020, au început efectiv lucrările de „Reabilitare, modernizare și extindere a Școlii Gimnaziale Scoarța”.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea și încrederea acordată, așa cum am promis mă țin de cuvânt si nu ne vom opri aici!”, a anunțat, în urmă cu un an, edilul din comuna Scoarța, Ion Stamatoiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here