Real, spulberată de Dream Team!

768

Dream Team a revenit pe primul loc în Campionatul de Minifotbal de la Dolce Vita. Campioana Gorjului s-a impus clar în derby-ul cu Real Târgu-Jiu de sâmbătă, scor 7-0. Lupta pentru titlul de campioană este una tot mai interesantă, cinci echipe fiind despărțite acum de numai 4 puncte. Minprest Rovinari este la egalitate de puncte cu Dream Team, după ce a remizat cu Marigab Turceni. Victoriile celor de la Farmacia Victoria și Peppy Dolce Vita transformă lupta la vârf într-una electrizantă! Ambele au acum 25 de puncte, cu 4 mai puține decât ocupantele primelor două locuri, Dream Team și Minprest.
Foarte interesantă este și lupta pentru locul 6, ultimul care duce în Play-off. Marigab Turceni și Primăria Bîlteni au obținut câte un punct în etapa 14, în jocurile cu Minprest, respectiv ISU Gorj. Marigab păstrează un avans de 2 puncte în fața celor de la Bîlteni cu 4 etape înaintea finalului sezonului regular.
Rezultate, Etapa 14, Liga 1 Dolce Vita:
Provincialii – Farmacia Victoria 2-9
Marigab Turceni – Minprest Rovinari 3-3
Primăria Rovinari – Peppy Dolce Vita 0-5
Real Târgu Jiu – Dream Team 0-7
ISU Gorj – Primăria Bîlteni 1-1
Campionatul Primăriilor din Gorj a revenit la lucru după o pauză de două luni, pauză în care echipele din campionat au avut ocazia de a evolua în două alte competiții: Cupa Porcului a Primăriilor și Cupa Primăriilor. Etapa a opta, prima a returului, a programat și derby-ul campionatului, Telești – Motru. Echipa din Motru, venită după ce a câștigat ambele cupe disputate în decembrie și ianuarie la Dolce Vita, și-a fructificat avantajul moral asupra celor de la Telești și de această dată și s-a impus cu 4-1. În urma acestei victorii, Motru a urcat pe primul loc, având acum 2 puncte în fața celor de la Telești. Echipele din Negomir și Bălești s-au apropiat de ultimul loc care duce în Play-off, locul 4, după ce au învins Țicleni și Roșia de Amaradia. Turburea a urcat pe podium după succesul cu Stănești.

Rezultate, Etapa 8, Liga Primăriilor din Gorj

Primăria Negomir – Primăria Țicleni 5-0
Primăria Telești – Primăria Motru 1-4
Primăria Stănești – Primăria Turburea 0-5
Primăria Bălești – Primăria Roșia de Amaradia 7-2
În Liga 2, competiție rezervată echipelor formate de la Firme, Instituții și Amatori, etapa a 12-a ne-a adus foarte aproape de finalul sezonului regular.
În Seria 1, Penitenciarul Târgu Jiu a devenit a doua echipă, după liderul autoritar FC Primăria Albeni, care își asigură locul de Play-off. Câștigătoarea Cupei Firmelor și Instituțiilor din 2018, s-a impus foarte clar cu Succes Team, în runda 12, scor 8-2. Lupta pentru locurile 3 și 4, care duc și ele în Play-off, rămâne una foarte strânsă. FC Anna și Răzvy Team au acumulat câte 3 puncte, grație victoriilor cu Triton și Grosbi Ursus și au împins Succes Team de pe locul 3 pe locul 5. FC Anna are un punct avans de Răzvy și Succes, dar și avantajul unui meci mai puțin disputat. Răzvy și Succes mai au câte un meci de jucat, iar avantajul rezultatelor directe este de partea celor de la Răzvy, 5-6 în tur și 5-2 în retur.
În Seria 2, Inspectoratul de Poliție Gorj este foarte aproape de a deveni a doua echipă, după liderul Lido Team, care își asigură locul în Play-off. Și asta grație victoriei din restanța de sâmbătă, 3-0 cu FC Exclusive Car Wash. Star Team a învins IPJ Gorj, IJJ Gorj a obținut un rezultat de egalitate foarte important cu ISJ Gorj, în timp ce Exclusive a învins fără emoții pe Carrefour Târgu Jiu.
Rezultate, Etapa 12, Liga 2, Seria 1 și 2
Seria 1
FC Anna – Triton 5-0
Penitenciarul – Succes Team 8-2
Răzvy Team – Grosbi Ursus 3-2
Seria 2
Star Team – I.P.J. Gorj 4-1 (*rezultat neomologat încă de C.O.D.)
FC Exclusive Car Wash – Carrefour Târgu Jiu 12-4
I.J.J. Gorj – I.S.J. Gorj 3-3
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here