Reacția unui angajat al DSVSA Gorj, după ce a găsit bani pe o stradă din Târgu-Jiu

441

Un asistent veterinar din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj a făcut, ieri, un gest de mare omenie. Bărbatul de 53 de ani, din Runcu, a mers la Poliție, după ce, miercuri, a găsit pe stradă o sumă importantă de bani. Pantelimon Papa se afla în timpul serviciului în momentul în care a văzut, la picioarele sale, mai multe bancnote, printre care și una de 500 de lei. ”Miercuri, la prânz, am plecat de la serviciu ca să iau mașina să merg pe teren. În drum spre autovehicul, pe trotuar, am văzut niște bani. Eram singur. Am mers imediat la un magazin din apropiere de Piața Mică, din Târgu-Jiu. Era o femeie în fața magazinului, care vorbea la telefon. A zis că nu a văzut pe nimeni. Apoi i-am luat și am plecat să alimentez autoturismul. Am plecat pe teren, mi-am rezolvat problemele de serviciu și, pentru că era târziu, am decis să merg la Poliție a doua zi. Am mers la Poliție pentru că eu am pe Dumnezeu în suflet. M-aș bucura enorm să fie găsită persoana care i-a pierdut „, a declarat Pantelimon Papa.
Polițiștii îl caută acum pe proprietarul banilor. ”A găsit, în zona Pieței 9 Mai, din municipiul Târgu-Jiu, o sumă de bani, pe care a predat-o astăzi(nr.joi) la poliţie. Cetăţeanul se afla în trecere prin zonă când a observat banii căzuți pe jos. Asistentul veterinar s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, anunţând că doreşte să înapoieze suma celui care a pierdut-o. Acum, poliţiştii gorjeni încearcă să îl găsească pe păgubit. Suma nu a fost făcută publică, acesta fiind unul dintre elementele de identificare a persoanei care a pierdut banii. Păgubitul este rugat să se prezinte la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, pentru a-şi recupera suma pierdută”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Reprezentanții DSVSA Gorj au declarat că, astăzi, îl vor felicita pe asistentul veterinar, care ar putea primi și o recompensă pentru gestul său. ”Apreciez gestul și mă așteptam din partea lui să nu procedeze altfel”, a declarat Nicolae Călescu, directorul DSVSA Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here