Rămâne cum au stabilit! UEFA a menţinut decizia în cazul Craiovei

672

Universitatea Craiova nu va beneficia de aportul vulcanicului public oltean pentru meciul din această seară cu AEK Atena. UEFA e menţinut deciza iniţială, în ciuda unui apel al clubului doljean, iar Stadionul ,,Ion Oblemenco” va fi suspendat pentru următoarele trei meciuri. ,,Din păcate, decizia de suspendare a executării sancțiunii de a juca fără spectatori următoarele 3 meciuri europene a fost respinsă de către Comisia de Apel a UEFA. Ca urmare, toți cei care și-au achiziționat pachete de bilete cu AEK Atena și Sepsi OSK vor primi banii înapoi integral și, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Științei, precum și la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziționat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi”, a anunţat, miercuri, clubul din Bănie. În aceste condiţii doar suporterii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit la meciul tur cu AEK Atena, cu condiția ca școala unde studiază să organizeze excursia. Universitatea Craiova a fost sancţionată dupe meciul cu formaţia maghiară Honved pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de dispozitive pirotehnice, organizarea necorespunzătoare a meciului, comportamentul rasist al suporterilor şi pentru tulburările din tribune.

AEK vine cu 21 de fotbalişti
AEK Atena va deplasa un lot de 21 de jucători la Craiova, pentru meciul cu Universitatea, din turul trei preliminar al Europa League.
Antrenorul portughez Miguel Cardoso va conta la meciul din Bănie pe portarii Vasilis Barkas, Panagiotis Tsintotas, Georgios Athanasiadis, fundaşii Michalis Bakakis, Helder Lopes, Marios Oikonomou, Ognjen Vranjes, Niklas Hult, Stratos Svarnas, mijlocaşii Paulinho, Nenad Krsticic, Daniele Verde, Andre Simoes, Francisco Geraldes, David Simao, Anel Sabanadzovic, Petros Mantalos şi atacanţii Christos Albanis, Viktor Klonaridis, Nelson Oliveira, Marko Livaja. Nu va face deplasarea fundaşul ucrainean Dmitro Cigrinski, nerecuperat din punct de vedere fizic. Meciul Universitatea Craiova – AEK Atena este programat joi, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Contra a prefaţat duelul pentru presa din Grecia
Selecţionerul României, Cosmin Contra, a vorbit cu jurnaliştii eleni despre dubla Craiova-AEK. Antrenorul naţionalei noastre s-a declarat mâhnit că ambele meciuri se vor juca fără spectatori. În opinia tehnicianului, grecii sunt favoriţi la calificare, dar diferenţa de valoare dintre cele două formaţii nu este foarte mare. ,,Nu o cunosc pe AEK Atena în profunzime, dar este favorită. A câştigat un titlu în Grecia în ultimii ani şi a jucat bine în cupele europene în ultimele două sezoane. Au experienţa necesară, ceea ce poate fi decisiv. În altă ordine de idei, AEK este dezavantajată de faptul că nu a jucat niciun meci oficial. Universitatea Craiova a obţinut rezultate bune în startul sezonului şi arată o formă bună. Cu toate acestea, AEK Atena este echipa cu mai multă experienţă. Craiova este o echipă organizată, care se descurcă bine în ultimii ani. De asemenea, are un proprietar de multă vreme, care a făcut o echipă cu o serie de jucători talentați. Stilul ei de joc este frumos, mai ales atunci când joacă acasă, dar acum trebuie să vedem cum o va afecta lipsa spectatorilor”, a spus Contra pentru gazzetta.gr.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here