Puiu Diaconescu promite că nu le dă la gioale foştilor colegi din PSD

284

Fostul vicepreşedinte al PSD Gorj, Puiu Diaconescu, a trecut cu tot cu bagaje la PDL, el fiind prezentat joi ca pedelist într-o conferinţă de presă a organizaţiei. Pentru a oferi mai multă legitimitate momentului, la întâlnirea cu presa a fost prezent şi preşedintele Ion Ruşeţ, care a subliniat însă că ar fi preferat să îl aibă pe Puiu în PDL de dinainte de locale.

“În faţa dumneavoastră se află astăzi domnul Puiu Diaconescu, fost vicepreşedinte al PSD Gorj până acum zece zile şi care a depus o cerere pentru a se înscrie în PDL. Conform procedurii, această cerere a fost analizată cu termenul care este stabilit prin statut pentru analiză şi pot să vă spun astăzi că domnul Puiu Diaconescu este membru al PDL. Domnia sa va îndeplini şi anumite responsabilităţi, în locul domnului vicepreşedinte Drăghici, care ştiţi că în luna iunie a părăsit partidul, candidând ca primar independent, în colegiul electoral numărul 2, partea care se află şi în responsabilitatea domnului prim-vicepreşedinte şi candidat al partidului nostru, Dan Vâlceanu”, a declarat Ruşeţ.

Pact de neagresiune
Puiu Diaconescu a mulţumit conducerii şi echipei PDL că l-a primit în rândul organizaţiei şi a promis că va avea un comportament echitabil în campanie cu foştii săi colegi din PSD. “În primul rând, vreau să îi mulţumesc domnului Ruşeţ, preşedinte al PDL Gorj, care m-a primit cu căldură în rândurile partidului, care mi-a propus şi anumite funcţii de conducere. Asigur, pe această cale, toţi membri partidului şi biroul politic şi conducerea partidului că nu voi face altceva decât ce am făcut şi la PSD, adică voi fi în mijlocul organizaţiilor de partid, mă voi ocupa de munca politică şi de munca organizatorică şi acolo unde sunt probleme administrative voi încerca împreună cu echipa de conducere şi alţi factori de răspundere să fim prezenţi. De la PSD am plecat pentru că nu mai aveam ce lucra acolo şi nu numai eu, mulţi activişti ai partidului, şi cu asta cred că am spus tot”, a declarat, pacifist, Diaconescu nedorind să comenteze care dintre pesediştii care se luptă pentru o candidatură pe Colegiul 2 de Deputaţi vor fi declaraţi câştigători ai confruntării interne din PSD Gorj.
A.STOICA
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here