PSD Târgu-Cărbunești, aproape de oameni!

465

Deputatul Mihai Weber, candidații la Consiliul Județean, Ciprian Florescu și Andrei Maioreanu, dar și președintele TSD Gorj, Claudiu Manta, l-au însoțit, ieri, pe Dănuț Birău, candidatul PSD la primăria orașului, în toate deplasările pe care acesta le-a avut, luni, în dorința de a se cunoaște programul pe care echipa PSD îl are pentru județul Gorj. Candidatul PSD pentru Primăria Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, împreună cu echipa de consilieri, este convins, de altfel, că va câștiga cursa electorală din iunie. Pe liste se află atât oameni tineri, cât și membri cu state vechi în partid, și cu experiență și rezultate concrete în viața de zi cu zi.
M.P.

6 COMENTARII

  1. Foarte bine ,o lista mare cu persoane nepregatite decit pt lipit afise,Cocheci-BARMAN,Ardeleanu-POSTAS,Ciora-Postas,Nistor -Clopotarul de la Curteana,cred ca spune tot cele trei enumerari de pe posturile eligibile din pct.dumnealor de vedere,cu aceste persoane se vrea sa conduca un oras ,totusi vrem si noi putina minte in consiliu local.

    • PSD.ul duce o campanie agresiva. Nu este fair play felul lor de a.si face campanie. Ii intreb ce.au facut in 4 sau 8 ani in Consiliul Local? Mai ales pt cetatenii de la sate platitori si ei de impozite? Au stat la sedinte si au luat o poala de bani,tot din spinarea oamenilor de rand. Ingamfarea si amenintarile nu au loc in fruntea urbei.

  2. Sunt penibili acesti oameni cum vin in fata cetatenilor si promit ca vor face multe pentru oras si sate cand asa cum spune Barb au ani buni de cand au fost la conducere atat prin usl cat si singuri si nu au facut NIMIC . sa arate o propunere in CL. buna de pus in practica si oprita de celelate partide .au stiut decat sa manance si sa fure din banii cetatenilor (vezi hotararea curtii de conturi la adresa echipei de fotbal si implicit a tovarasului Cocheci ; un miliard), si acum este mare consilier sau se mai aude ca tov. Birou vrea sa-l puna viceprimar . AM FI DE RASUL LUMII.Sper ca pentru binele cetatenilor sa nu mai voteze cu ce care au mai fost si au dovedit ca nu sunt capabili. Credeti ca daca l-au scos in fata pe acest Birou vor face treaba? Sa fim seriosi , o sa stea cu telefonul deschis 24 din 24 sa asculte ordinele date de maioreanu si calinoiu. Este o a doua marionete dupa Ponta.

    • Ai perfecta dreptate Ionut. daca ar fi toti oamenii cu asa gandire ca a dumneata ar fi super. sa vada lumea acum, ca dupa alegeri va fi prea tarziu daca ies tot astia la putere de.au dormit, baut si mancat pe la sedinte.

  3. sa spuna Birau cu ce si-a ajutat satul natal STEFANESTI cat a fost 8 ani consilier local Psd, nu l-a interesat ca mai mult de jumate din sat este izolat in caz de situatii de urgenta,din cauza unui amarat de pod construit din lemn… RUSINEE Danut Birau!! Daca se vrea se poate,felicitari GORE Cojan de la Cerat, a stat zile pe la usa lui Calinoiu sa se realizeze asfalt in sat si a reusit, BRAVO LUI.

  4. Sunteti de tot rasul! Cu astfel de echipa vreti sa castigati voi alegerile la Tg. Carbunesti??? Sper ca lumea sa nu cada in capcana voastra! Acest ,,tinerel,, pacaleste alegatorii promitand functii in stanga si in dreapta. Chiar ne crede prosti? Nici macar nu cunoaste legile, parca e pe mosia lui deja. Halal de primar! RUSINE!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here