PSD se simte victorios la Stănești!

666

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele executiv, Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, consilierul județean Gheorghe Bucălăete, împreună cu organizația PSD Stănești și consilierul local Constantin Bicheru s-au întâlnit cu localnicii din Stănești.
Echipa de campanie a reîntâlnit oameni dragi, locuri minunate, încărcate cu amintiri frumoase, dar și cu speranțe pe care le-am văzut împlinite, cu realizări, dar și cu proiecte pe care dorim să le vedem cum prind viață în beneficiul comunității.
Nici aici viața oamenilor nu este întotdeauna ușoară, mai sunt probleme uneori, sunt multe lucruri pe care am dori să le realizăm împreună, pentru că numai așa, cu tenacitate și multă dăruire, apar și rezultatele așteptate.
Oamenii din Stănești acordă toată încrederea Guvernului PSD și ne-au spus că vor vota în continuare cu echipa PSD, considerând că PSD este singurul partid care respectă românii și poate susține România cu cinste în Parlamentul European.Gorjenii votează candidații PSD, pe 26 mai!
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here