PSD Gorj, cu 112 delegaţi la Congresul partidului

261

Social-democraţii gorjeni vor participa în număr de 112 delegaţi la Congresul PSD din 19-20 aprilie. Secretarul Partidului Social Democrat Gorj, Gheorghe Milosteanu, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe, de asemenea, că filiala se află în plin proces de alegeri, confirmări, reconfirmări şi completări ale birourilor permanente teritoriale.

“S-au desfăşurat adunări generale, conferinţe de analiză politică şi alegeri sau chiar completări de birouri în 23 de localităţi din cele 70, suntem în grafic, nu avem amânate decât două adunări generale. Am primit decizia Comitetului Executiv Naţional, în zilele de 19 şi 20 aprilie va avea loc la Bucureşti Congresul PSD, la care Gorjul va participa cu 112 delegaţi. Nu am întâlnit probleme deosebite în organizaţiile care şi-au ţinut şedinţele până acum. Delegaţii la congresul partidului vor fi desemnaţi în cadrul Conferinţei Judeţene, care se va desfăşura în data de 28 martie”, a declarat Gheorghe Milosteanu.
Secretarul general al PSD Gorj a mai menţionat că şi completările în cadrul Biroului Permanent Judeţean vor fi făcute ca urmare a votului în Conferinţa Judeţeană, aşa cum prevede statutul. Abia atunci locurile de vicepreşedinţi lăsate vacante de Laurenţiu Ciurel, Puiu Diaconescu şi Marian Rotaru vor fi completate. Cei care vor să ocupe locurile în cauză sunt şi unii dintre parlamentarii PSD Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here