PSD, ALDE, PNL, PMP, UDMR și PRU, la lipit afișe în Târgu-Jiu

443

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început, joi la miezul nopții, fapt care a scos în mijlocul municipiului Târgu-Jiu mai toți candidații înscriși în competiție. Aceștia, alături de colegi de partid și de însoțitori, au lipit primele afișe la miezul nopții.

“Indiferent de dispute, ei sunt adversari politici nu sunt dușmanii noștri. Le urez succes tuturor candidaților care depun afișe în această seară”, a declarat Dian Popescu, candidat ALDE la Camera Deputaților, în timp ce tinerii din echipa ALDE lipeau primele afișe albastre cu sloganul “Împreună pentru Gorj!”. “Plecăm la drum cu gândul că în Parlamentul României trebuie să ajungă politicieni curați și cinstiți”, a declarat și Dan Vâlceanu, candidat PNL la deputați, organizația respectând sloganul central “România înainte”.

“Sperăm ca tot ceea ce vom face să fie pe gustul electoratului. Sperăm în 11 decembrie să fim victorioși”, a declarat și șeful de campanie al PSD Gorj, Ciprian Florescu, candidații social-democrați făcând campanie sub sigla stabilită de centru “Îndrăznește să crezi în România”. “Fiecare va pieri pe traseu în funcție de cum își va face campania electorală. Promisiunile avute și afișate ne va ajuta să ne diferențiem pe parcursul campaniei”, a declarat, în același context, Ion Săvoiu, candidat PMP la Senat, organizația având sloganul “Luptă pentru România”. “M-am hotărât să intru în această luptă pentru că am considerat că este momentul ca în politică să nu mai fie oameni ghidonați cu telecomenzi nevăzute. Le urez contracandidaților mei să aibă succesul pe care îl merită”, a declarat și Cristian Tudor, candidat UDMR la Camera Deputaților care vrea “Bine pentru Gorj”. Toți candidații au menționat că speră la o campanie curată și ca alegătorii să participe la vot în număr cât mai mare.
A.Stoica

campanie (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here